Ga mee met een van onze

Avonturen

Bekijk hier ons CORONA BELEID

Leren omgaan met epedimie en ziekte in een survival situatie van onze voorouders

Tijdens de kampen en activiteiten van Boskinderen houden we rekening met huidige maatregelen en leren we over hoe onze voorouders dit hebben gedaan. Daarnaast passen we enkele methodes toe die we geleerd hebben in Amerika tijdens onze studie naar de Apache indianen en de Shadow Scouts.

Als het kamp niet door kan gaan door de maatregelen krijg je jouw geld terug.

Wij organiseren familiekampen, survival dagen en sponsordagen door het gehele land

2-4 april 2021

Het Bos Roept!! Ga samen dit avontuur aan. Of je nou in een tent slaapt of in je zelf gemaakte hut, jij mag het weten. Leren leven in de natuur maar toch nog wat comfort. Een ervaring om nooit te vergeten.

11-13 juni

Tijdens dit kamp laten we moderne technologie even helemaal achter ons en gaan we back to basic. Je maakt je eigen bord/bestek, slaapplaats en gaat leven zoals we 1000 en jaren geleden deden.

12-16 augustus

Tijdens het zomerkamp ga jij een week meeleven met experts op het gebied van natuur en survival. Inspiratie, avontuur, een week alleen maar buiten, en heel veel primitieve vaardigheden.

26 juni 2021

Tijdens deze dag kunnen kinderen en ouders kennis maken met stichting boskinderen haar sponsors en zijn er talloze te gekke survival activiteiten te doen. Een dag waarin je alle basics van survival kunt leren

21-26 juni & 20-24 september

Tijdens deze opleiding geven we je de kennis en ervaring om vanuit jouw passie en talenten de gaafste survuval lessen voor kinderen te kunnen verzorgen. Een geweldige ervaring voor je zelf om door te geven aan kinderen.

22-24 oktober

Het Bos Roept!! Ga samen dit avontuur aan. Of je nou in een tent slaapt of in je zelf gemaakte hut. Jij mag het weten. Leren leven in de natuur maar toch nog wat comfort. Een ervaring om nooit te vergeten.