Ga mee met een van onze

Avonturen

Een weekend met de familie om nooit te vergeten

Een ervaring samen om nooit te vergeten!

Tijdens de kampen en activiteiten van Boskinderen houden we rekening met huidige maatregelen m.b.t. het coronabeleid en leren we over hoe onze voorouders hier mee omgingen. Daarnaast passen we enkele methodes toe die we geleerd hebben in Amerika tijdens onze studie naar de Apache indianen en de Shadow Scouts.

Als het kamp niet door kan gaan door de maatregelen krijg je jouw geld terug.

Wij organiseren familiekampen, kinderkampen, zomerkampen en ervaringsweekenden door het gehele land

15 - 18 april 2022

Tijdens dit lange weekend zijn er diverse workshops voor jong en oud op camping dijk en meer. Ijsbaden, vuuractiviteiten, walking in your shoes en leuke activiteiten voor kinderen. Je hoeft je niet te vervelen.

14-15 mei 2022

Tijdens dit weekend ga je leren leven zoals de Shadow Scout deed. Hij leefde buiten de stam en het is zijn specialiteit om zich onzichtbaar door het landschap te bewegen. Een intensief avontuurlijk weekend voor jong en oud.

10 - 12 juni 2022

Tijdens dit kamp laten we moderne technologie even helemaal achter ons en gaan we back to basic. Je maakt je eigen bord/bestek, slaapplaats, eetbare en geneeskrachtige planten herkennen  en gaat leven zoals we 1000 en jaren geleden deden.

11 - 25 juli 2022

Tijdens deze twee week hebben we plaats voor ouders en kinderen. Voor de kinderen is er een leuk programma waaruit ze activiteiten kunnen kiezen. Voor de ouders is er voldoende te doen maar je kan ook van je rust genieten.

22-26 augustus 2022

Tijdens het zomerkamp ga jij een week meeleven met experts op het gebied van natuur en survival. Inspiratie, avontuur, een week alleen maar buiten, en heel veel primitieve vaardigheden. Met een team vrijwilligers zorgen wij voor een onvergeteleijke ervaring

23-25 september 2022

Het Bos Roept!! Ga samen dit avontuur aan. Of je nou in een tent slaapt of in je zelf gemaakte hut, jij mag het weten. Leren leven in de natuur maar toch nog wat comfort. Een ervaring om nooit te vergeten.