Een kleine greep uit

Wat wij doen

Onze projecten

Onze organisatie is betrokken bij verschillende projecten met als doel door de natuur een betere band met jezelf, je omgeving en de aarde op te bouwen.

Wij kiezen onze samenwerkings verbanden nauwkeurig. Natuur onderwijs hoort leuk, avontuurlijk en vrij te zijn,. Op deze manier kunnen we onszelf werkelijk zijn.

scholen

Voor scholen bieden wij divese programma’s aan die de kinderen op spectaculaire wijze de basiselementen leren van het leven in de natuur. Geen natuurles zo spectaculair, leerzaam en leuk als die van Stichting Boskinderen. Een gegarandeerd succes voor elk type leerling

Docentenopleiding

Net als een stam vroeger hebben wij een community opgebouwd om de kinderen dat te geven wat ze nodig hebben. Een mentor/trainer die je begeleid is dan heel fijn. Hoe je dat kunt doen leer je in deze unieke bosdocenten opleiding. 

Zomerkamp

Midden in de zomer kun jij in een week tijd alles leren over survival, natuur, het leven in de prehistory, jagers en scouts. In deze unieke week ervaar jij hoe het is om in een stam te leven die gespecialiseerd is in het leven in de natuur.

De sjelter

De sjelter is elke dinsdag open voor jongeren die het wat lastiger hebben thuis of op school. Een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Zonder druk, zonder verplichtingen, zonder verwachtingen. Een plek om jouw passie en talent te ontdekken en te vergroten.