Het jaarlijkse

Zomerkamp

23 tot 27 juli 2023

Een week vol avontuur, een herinnering voor je hele leven

Zomerekamp

Leren (over)leven in een gemeenschap die gespecialiseerd is in natuur en survival.

Een week om nooit te vergeten. 5 dagen leef jij in de natuur? Even geen computer,  geen telefoons, geen gebouwen. Een week vol natuur, avonutuur, muziek, Slapen in een tent, je eigen gemaakte hut die je samen met vriendjes gemaakt hebt, vuur maken, water zuiveren en leren eten uit de natuur te verzamelen.

Dit is nog maar een begin. Spannende verhalen door de ouders (elders) van Boskinderen, de tofste lessen van de mentoren, trainers en bosdocenten, eten van het kampvuur en hulp van de oudere boskinderen zorgen ervoor dat je jezelf geen moment hoeft te vervelen.

Ervaren hoe het is om te leven zoals we 1000 en jaren geleden hebben geleefd. Een ervaring om je hele leven mee te dragen. Het zomerkamp is alleen voor kinderen. Er zijn naast het Stichtingbestuur diverse elders, vrijwilligers en mentoren aanwezig om het kamp in goede banen te leiden.
Er is de mogelijkheid om thuis te slapen als dit gewenst is. We raden aan om op locatie in een tent of de tipi te slapen of als je het durft met een paar kinderen in je eigen gemaakte hut!!

Locatie: is dit jaar op camping Dijk en meer. .
Leeftijd: 7 tot 14 jaar
Paklijst en basis programma ontvang je na aanmelding

Het zomerkamp is alleen voor kinderen maar ouders kunnen wel een plek op de camping boeken zodat ze toch dichtbij zijn indien nodig. Kinderen kunnen op de camping slapen in een tent, in hun eigen hut of in de gezamelijke tipi.
Het is ook mogelijk een enkele nacht of alle nachten thuis te slapen. In dat geval spreken we breng en haal tijden met u af.

Enthousiast?

Prijs 500 euro per kind
Meld je nu aan voor het zomerkamp

Onze partners die het zomerkamp mogelijk maken